Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Rezervišite svoju kartu za premijeru!
Želite li da budete prvi koji će videti predstavu "Igra Uma"?
Hvala Vam na interesovanju za učestovanje u imerzivnom teatru “Igra uma”. Rezervacije za karte za prvu nedelju igranja su sada otvorene. Ukoliko želite da Vas obavestimo o prvim sledećim slobodnim terminima, ali i drugim događajima i posebnim ponudama, prijavite se na našu mailing listu i obavestićemo Vas kada nove karte budu puštene u prodaju.
*Vaše podatke ćemo korititi isključivo kako bismo Vam slali posebne ponude i popuste. Vaše podatke nećemo deliti ili prodavati.

Igra uma

Priča o Džeku Trboseku ispričana kao nikada do sada!

Dobrodošli na predstavu "Igra uma" ("In His Mind") - jedinstveni imerzivni teatar u srcu Beograda, sa binom na dva sprata koju publika može u potpunosti da istraži i koktel barom u prizemlju.

„In His Mind“ („Igra uma“) je priča o najozloglašenijem serijskom ubici u istoriji – Džeku Trboseku. Reč je o drugačijoj, interaktivnoj predstavi u kojoj je publika ujedno i učesnik. Zbog specifičnog ambijenta predstavi može prisustvovati najviše 15 ljudi tokom jednog prikazivanja, što će doprineti dodatnom osećaju intimnosti i razbijanja četvrtog zida. 

Uzbudljiva, provokativna i sa puno obrta, predstava je smeštena u poseban ambijent, u staroj kući na Vračaru dizajniranoj u viktorijanskom stilu sa primesama steampunk uticaja. Publika će biti u mogućnosti da se kreće po kući kroz sobe na tri nivoa i prati glumce i glumice na nesvakidašnji i misteriozan način, da svedoči agresivnoj i brutalnoj prirodi Džeka Trboseka zajedno sa njegovom dijametralno suprotnom romantikom prema svojoj ljubavnici Eleanor, a sve kroz priču i moderan ples.

Pored činjenice da će aktivno učestvovati u radnji, publika će biti u prilici da uživa u posebno kreiranim koktelima i u jazz nastupima. Inspirisana imerzivnim teatrima Njujorka, „Igra uma“ će konačno beogradskoj publici pružiti priliku da doživi i iskusi nešto što pretenduje da bude nova najposećenija atrakcija u kulturnoj ponudi Beogada. Ovo je predstava koja će publici pružiti osećaj učestvovanja u priči.

Ekipu čine iskusni internacionalni glumci i plesači - iz Francuske, Kalifornije I Beograda, a scenario je proizvod udruženog rada američkih i srpkih pisaca, koji će se razvijati i menjati vremenom i uvoditi nove, još uzbudljivije zaplete.
Copyright 2020 - In His Mind, All Rights Reserved